Download hier je promotiemateriaal in verschillende bestandsformaten

Bestellingen drukwerk

We vragen aan elke academie een bijdrage van 100 euro voor de overkoepelende organisatie van de Dag van de Academies. Het grootste deel hiervan wordt gebruikt voor het realiseren van allerlei promotiemateriaal en het ontwerp van het campagnebeeld.

De werkgroep voorziet zo bijvoorbeeld affiches, online communicatiemateriaal, vouwborden en dit jaar ook tijdelijke tattoos om uit te delen aan de studenten en leerlingen. Om ons steentje bij te dragen aan een kleinere ecologische voetafdruk, voorzien we dit promotiemateriaal deels ‘op maat’.

Elke academie ontvangt zowiezo 4 gedrukte affiches op A2 (40 x 60 cm) en kan optioneel kiezen voor 1 grote affiche (70 x 100 cm), 1 vouwbord en 100 vellen tattoos (enkele tattoos samen op A6-formaat) binnen het gratis pakket. Duid dit aan in het bestelformulier. Daarnaast kan je ook extra exemplaren bij bestellen.

De deadline voor de bestellingen is afgelopen. Mocht je toch nog graag materiaal bestellen, mail je vraag dan even door naar info@dagvandeacademies.be

We bekijken dan samen wat nog mogelijk is.
Daarnaast kan je hierboven ook allerlei materiaal voor online en gedrukte communicatie downloaden om je eigen Dag van de Academies te promoten.

Bestel hier je gedrukt promotiemateriaal

x Affiche A2 à 0,5 euro

x Affiche groot formaat (70 x 100 cm) à 2 euro

x 100 vellen met tijdelijke tattoo's op A6-formaat à 35 euro

x Vouwbord à 16 euro

Na je bestelling, ontvang je een automatische bevestigingsmail. Ook sturen we iedereen na afloop van de bestellingen een offerte/proforma factuur voor de 100 euro bijdrage en de eventuele extra bestellingen. Gebruik de nieuwe facturatiegegevens die hierop staan. Let op! We werken niet meer via De Kunstplank vzw Lier.

Bedankt! We hebben jouw bestelling goed ontvangen en gaan hiermee aan de slag. We houden je op de hoogte.
Oops! Something went wrong while submitting the form.